lördag 26 februari 2011

Ett nytt liv.... .

I morse födde min barndomsvän sin 4:e (!!!) son, en frisk liten kille som redan efter några timmar va superhungrig!
Ett litet mirakel !
Själv har jag sån bebis-längtan, räknar ner dagarna tills vi ska påbörja vår bebis-verkstad nummer 2... . mitt 2:a barn i min 2:a förlovning...-spännande!


(bild lånad från nätet )

Ett barn, ett liv.... så oförstörd, så beroende av kärlek för att överleva.

♥ Vilken gåva man har fått som blivit mamma ♥

2 kommentarer:

  1. Måste bara berätta att jag också har en så GALEN längtan efter en bebis...mmmmm så mysigt det skulle vara! Vem vet vad som sker i framtiden :)

    Jag kanske skulle skriva lite om livet på landet...vi bodde på Ö-malm i sthlm och flyttade verkligen ut på landet. Jag har aldrig aldrig ångrat mig!

    Kram/Julia

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jaha... jag det måste vara en stor omställning... samma "escape to the country" är i planeringen för mig.. På ett sätt avskyr jag storstaden då man har små barn, tunnelbanan ger mig magsår... man måste hålla barnen på 1m avstånd på sin höjd för att inte tappa bort dem!

    Din blogg är den absolut finaste blogg jag någonsin läst, det va mkt den (du inspirerar med livsglädje) som fick mig att känna -Ja nu flyttar jag! Min sambo (halvt särbos just nu) har ju ett hus i samma anda som ert.. även ett litet hus jag ska göra om till gästhus o tvättstuga som du har!
    Jag kommer lägga upp bilder från inflytt till hur det vita inredningen kommer på plats...det kommer ta tid.. massa tid men det är ju en dröm man skapar:)

    Ang bebis... skönt att höra att man inte är ensam, dina barn är ju så söta så man blir tokig, din son är väldigt lik min son :)
    o din dotter är ju sockersöt!!!! Ja, man får hoppas man kan bli gravid igen... längtar tills våren då vi kan börja baka bebis o hoppas det ska ta sig!

    Kramar Ninni

    SvaraRadera