fredag 11 februari 2011

Bebislängtan... .

Bild lånad av Vizulize.us

Åhhh... jag har sån enorm bebisabstinens! Till våren, underbara våren, ska jag o karln sätta igång bebisverkstaden igen... -längtar, längtar så de nästan gör ont... .

2 kommentarer:

  1. Men guuud så mysiga sådär yttepyttiga nyfödda är! Nästan så jag börjar längta jag med fast min minsta bara är tre månader.:D Fin blogg du har, här kommer jag kika in igen.:)

    Jag håller med dig helt och fullt i genusfrågan. Det låter som ni har ett bra arbetssätt på förskolan, önskar att Leias förskola var likadan. De säger att de arbetar med det på ett medvetet sätt men jag tycker ändå att det är mycket "Men så fiiiin du är idag!" till alla tjejer som lämnas på morgonen alltså att de uppskattas mer för hur söta de eller deras kläder är osv. Jag själv älskar ju söta och tuffa barnkläder men jag tycker nog att barnen främst ska få höra att de uppskattas för hur de är och inte ser ut. Jag själv skulle nog behöva en kurs i ämnet, haha!

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Tack:) va kul att du kika in.. många läser men få kommenterar vilket är lite tråkigt...
    Din blogg är jättefin, en av mina favvo:)

    Ang barn... ja, det är många som arbetar i förskolan som inte ser barnen i sig, utan förhåller sig till dem utifrån kön... hemskt!
    Tur nu har de blivit ny lag, att endast de med min examen på 3.5-5år på universitet, dvs pedagoger med en akademisk examen får arbeta i förskolan, det är ju även för att barnen ska få en bättre verksamhet o inte som de va förr- ren barnförvaring.
    Det finns mycket bra litteratur (gratis på skolverket.se) o även bra uppsatser på nätet, väldigt intressant att läsa!
    Jag har turen att få arbeta med nyexaminerade pedgoger som älskar sitt jobb, barnen trivs o stämningen är helt underbar i barngruppen:)

    Men de viktigaste är ju att man som mamma är medveten, o det är ju du:)
    Kram!

    SvaraRadera